teen patti game se paise kaise kamay

Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om.

Innehåll på sidan

Klicka på länkarna för att kommer direkt till avsnittet.

HUR STARTAR JAG UPP SYSTEMET?

Om du kommer in i H104 eller E203 och alla skärmarna är mörka så tyder det på att systemet är avstängt. I filmen visar de enkla stegen för att starta upp systemet. 

Översikt över ALC-systemet

I denna filmen så får du en översikt av hur man styr systemet i H104 och E203.

Hur kan jag hjälpa studenterna igång?

Om du skall undervisa i H104 eller E203 finns en modul på  som du kan lägga in i din Canvas-kurs. Filtrerar ut filmer från Högskolan Väst för att hitta den. Modulen innehåller korta instruktionsfilmer som visar studenterna hur de kopplar upp sig på de trådlösa skärmarna i salen. Filmerna och instruktionerna finns även på Studentportalens ALC-sida

Hur visar jag Projektorns bild på en eller flera skärmar?

Här får du lära dig hur man delar bilden som finns på projektorn så att den kommer upp på alla skärmarna i sal i H104 och E203. 

Hur visar jag en grupps bild på projektorn och på allas skärmar?

I denna film så tittar vi närmare på hur man plockar upp innehållet som finns på en grupps skärm för att visa upp detta på projektorn. Därefter så kan man enkelt dela denna bild till alla skärmar i salarna i H104 och E203.

Hur presenterar jag om jag har filen på ett USB?

I sal E203 och H104 så kan man enkelt presentera sin PowerPoint utan att behöva ha med sig dator. Det räcker med att lägga PowerPoint din presentation på ett USB-minne och sätta det på sidan av skärmen i salen. I filmen så visar vi hur man går till väga.

Hur stänger jag av systemet?

Om du har den sista lektionen för dagen kan det vara bra att stänga av systemet. I filmen visar hur du gör i H104 och E203.

Senast uppdaterad av IMS
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen