teen patti game se paise kaise kamay

Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om.

Akademisk högtid

En av de största högtider på Högskolan Väst som vi arrangerar, är Akademisk Högtid som äger rum varannat år under hösten/vintern. Här uppmärksammas nya dokorer, docenter och professorer för deras arbete med sin forskning. Ett pedagogiskt pris delas ut och en hedersdoktor uppmärksammas. Under arrangemanget får publiken ta del av högtidliga tal, cermonidelar där diplom och nålar delas ut, musikunderhållning, mingel och galamiddag. 

Akademisk Högtid som har sina rötter ifrån 1700 talet och det finns många traditionella delar som hör till just detta arrangemang. På den tiden var det massiva tal, ceremonier på latin, predikningar, värjor och jättelånga ceremonier. Som ung Högskola är det viktigt att hitta sina egna traditioner och göra det till sitt egna. Så vår Akademiska Högtid kanske inte ser ut som de mest traditionella högtiderna utan vi gör detta utifrån våra kärnvärden som är: generösa, inkluderande, offensiva och "crazy enough".  

Vi vill att alla ska kunna ta del och förstå innehåller i denna fantastiska ceremoni,  därför pratar vi inte på latin utan huvudspråket är svenska och engelska. Högtiden har under alla år arrangerats i Albertsalen, som är Högskolans största samlingssal. Vi har även börjat livesända ceremonin och det har gjort att vi når en bredare publik. 
Information om akademisk högtid.

Här kan du få en glimt av den senaste högtiden i oktober 2021!


Master- och Magisterhögtid

Varje vår anordnas en master- och magisterhögtid för de studenter som avslutat sina programstudier på avancerad nivå vid Högskolan Väst. Ceremonin inramas med musik och alla gäster bjuds på enklare förtäring.
Information om master- och magisterhögtid.

Avslutningshögtid

I samband med terminsavslut genomförs en gemensam avslutningshögtid för alla programstudenter. Oavsett om man tagit sin examen eller ej får man delta på denna avslutningshögtid, då detta är ett arrangemang som firar alla studenters hårda arbete med sina studier. Avslutningshögtiden hålls i Albertsalen och utgör en festlig avslutning på studietiden.
Information om avslutningshögtiden.

Mer informaition

Kontakt

Senast uppdaterad
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen