teen patti game se paise kaise kamay

Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om.

Bild på en världskarta

Upptäck världen

Tag chansen att upptäcka andra delar av världen medan du studerar, för du som är student på Institutionen för individ och samhälle har många möjlighet att förlägga delar av dina studier utomlands. Det kan vara som utbytesstudent genom studier, verksamhetsförlagd utbildning (VFU), utlandspraktikant inom Erasmus Internship, eller kanske fältstudier inom Minor Fields Studies (MFS) inför ett examensarbete.

Arbetsintegrerat lärande är ett viktigt inslag i alla utbildningar vid Högskolan Väst och att göra praktik utomlands är ett bra sätt att kombinera utlands- och arbetslivserfarenhet. Att möta ett nytt språk, en ny kultur och en ny studiesituation ger nya erfarenheter. Det kan bidra till att utveckla förståelsen för människors sätt att tänka och förhålla sig till hur samhällen organiseras i världen. Du ges också möjlighet att utvecklas som person genom att möta nya utmaningar. Internationalisering bidrar på så vis till olika former av erfarenhetsutbyten som berikar.
 
Vill du som student ha mer information om dina möjligheter till utbyte, kan du läsa mer under respektive program samt kontakta institutionens koordinator Helena Gregorc-Lööv.

Utbyte inom ramen för studier

Du som vill studera utomlands gör klokt i att först undersöka om det går att göra det inom ramen för ett offentligt finansierat program, till exempel Erasmus – det är oftast enklare och mer lönsamt. Inom ett programutbyte får du ofta hjälp med praktiska frågor runt ansökan och bostad. Du kan också studera utomlands på egen hand, så kallad Free Mover. Du ansvar då helt själv för detta.

Testa dina språkkunskaper med hjälp av OLS

Online Linguistic Support (OLS) är en gratis onlineplattform för språkinlärning som har utvecklats för deltagare i Erasmus+ och Europeiska solidaritetskåren. Med OLS kan du testa din nuvarande nivå i det språk som du vill använda under din utlandsvistelse. Ditt resultat hindrar dig inte från att delta i Erasmus+ eller Europeiska solidaritetskåren, men ger dig tillgång till en språkkurs med OLS! OLS kompletterar platsbaserad språkinlärning och ger dig tillfälle att utveckla dina färdigheter utanför klassrummet. Det ger dig också möjlighet till samarbetsbaserad inlärning tillsammans med andra deltagare. 

Viktiga datum

15 februari samt 30 september

Om du vill veta mer om praktik och studier utomlands, kontakta institutionens koordinator Helena Gregorc Lööv, eller International Office.

Ansökan och deadlines

Här hittar du information om deadlines och länkar för onlineansökan för VFU och Erasmus. Vid frågor om ansökningsformuläret, kontakta international@unkeusch.com.

Kontakt

Senast uppdaterad av Helena Gregorc Lööv
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen