teen patti game se paise kaise kamay

Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om.

aktuellt

Annan färg på knappar (textlänk-block)


Våra knappar har varit lite anonyma och har inte riktigt upplevts som knappar. Så för att skapa tydligare / starkare CTAs (Call To Action) och ge användaren möjlighet att interagera, har vi förändrat designen så att man får en känsla av en fysisk knapp genom en skuggning.

Så här såg knapparna ut tidigare:

Så här ser knapparna ut nu:


Det finns nu även möjlighet att skapa knappar med text i, utan någon annan text ovanför eller nedanför knappen = dölja rubriken

Det går även att placera textlänkblocket centrerat, till vänster eller höger.

Tydligare drift- och varningsmeddelanden – en nyhet på alla våra webbplatser unkeusch.com, Student, Bibliotek och Medarbetarportalen. Det är enkelt att ”styra” var meddelandet ska visas, beroende på vad det handlar om.

Dessa meddelande kommer att visas som gul respektive röd list överst på sidan. Gul för drift och röd för varning. När du läst meddelandet kan du klicka bort det med hjälp av krysset i högra hörnet.

Bild på drift- varningsmeddelande

Det är systemansvariga som publicerar meddelandena via ”Min profil” i medarbetarportalen. Behöver du publicera, men inte har tillgång till pennan, hör av dig till Anna Tanderud.

Till manualen >>


- ett bildarkiv tillgänglig för alla anställda

WEbbsupport

All support och frågor gällande EpiServer sker via webmaster@unkeusch.com

EpiServer heter det webbpubliceringsverktyg (CMS) som används för publicering på högskolans externa sidor (unkeusch.com) och interna sidor (unkeusch.com/medarbetare)

Kontakt

Senast uppdaterad av Kommunikation och Internationella relationer
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen