teen patti game se paise kaise kamay

Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om.

Om Campus Västervik 

är ett lokalt campus som ägs och drivs av Västerviks kommun, och som erbjuder eftergymnasiala program och kurser. Utbildningarna drivs i samverkan med högskolor, universitet och YH-utbildare. Studenterna tar del av föreläsningar som direktsänds till studios på campus.  Campus Västervik har en forsknings- och utvecklingsmiljö (FoU). I samverkan med universitet och högskolor arbetar de för att skapa och sprida forskning lokalt. 

Om partnerskapet 

Samverkan mellan Högskolan Väst och Campus Västervik ska bidra till ömsesidig positiv utveckling för båda parter. Ett viktigt gemensamt intresse är att båda parter vill arbeta aktivt för en hållbar och positiv samhällsutveckling i hela landet med tillgång till högre utbildning även för livslångt lärande för fler, med utgångspunkt i Campus Västervik. Vi har också gemensamt intresse av att studie- och forskningsmiljön på Campus Västervik utvecklas och håller högsta kvalitet.   En viktig ambition är att vi avser att markera och kommunicera att Campus Västervik är ”Högskolan Västs campus på östkusten” och därmed en viktig samverkansnod för Högskolan Västs kontakter med arbets- och samhällsliv i Norra Kalmar län. 

Utvecklingsområden

Samverkan mellan parterna ska utökas, fördjupas och utvecklas under avtalstiden, såväl inom utbildning och forskning/forskarutbildning som inom utvecklingsverksamhet av gemensamt intresse.  Särskilt prioriterade utvecklingsområden är:
  • Högskolan Västs verksamhet och bemanning på Campus Västervik i ett helhetsperspektiv 
  • Fördjupat utvecklingsarbete kring utbildnings- och forskningsaktiviteter 
  • Vidareutveckling av gemensam kommunikation  
  • Samverkan om studentstöd och studenthälsa
Senast uppdaterad av Kommunikation och Internationella relationer
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen