teen patti game se paise kaise kamay

Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om.

Ansök i ladok

Nytt från den 1 januari 2022 är att ansökan om tillgodoräknande görs i Ladok och inte med blankett, något som kommer att underlätta processen. Logga in i och följ instruktionerna. En kort instruktionsfilm De som inte har tillgång till Ladok använder fortfarande blankett som finns längst ned på sidan. Bifoga de handlingar som bekräftar din ansökan och synliggör dina kunskaper och färdigheter. Tänk på att om du skickar in din ansökan via e-post behöver bilagor och blankett vara i pdf-format. Enklast är om du skriver ut, fyller i uppgifterna, scannar in blanketten och sparar den som pdf för att sedan skicka den till oss tillsammans med bilagor.

Skicka ansökan till examen@unkeusch.com alternativt via post:

Högskolan Väst
Examen
461 86 Trollhättan.

Beslutet om tillgodoräknande skickas till dig via den e-postadress som finns registrerad i Ladok, om du inte meddelat annat i din ansökan. Om din ansökan beviljas registreras tillgodoräknandet i Ladok. En kurs som redan har tillgodoräknats kan inte användas till ett nytt tillgodoräknande i en annan kurs som ska ingå i samma examen. Tillgodoräknande av hel kurs betygsätts inte vid Högskolan Väst. Läs mer om regler för tillgodoräknande vid Högskolan Väst längst ner på sidan.

Vi hanterar personuppgifter

När du kontaktar examensenheten kan vi komma att behöva dina personuppgifter, exempelvis personnummer, anteckningar om tidigare studier, yrkeserfarenhet mm. Alla data som kan kopplas till dig som person hanteras enligt dataskyddslagen (GDPR).

Läs mer om GDPR och hur vi hanterarar dina personuppgifter på Högskolan Väst. 

Vanliga frågor

Senast uppdaterad av Anita Eriksson
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen