teen patti game se paise kaise kamay

Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om.

Lampor utanför campus mot en blå himmel Lampor utanför campus mot en blå himmel

Uppdragsutbildning är kurser och program som anordnas mot ersättning och ges till medarbetare inom företag, myndigheter och andra organisationer. Det är uppdragsgivaren som utser deltagarna. Vi erbjuder både färdiga kurser och program, men vi kan också skräddarsy utbildning efter uppdragsgivarens specifika behov. Vi kan även erbjuda föreläsningar, seminarier, handledningsuppdrag, laborationer och utbildningsprogram.

Högskolan Väst har i sitt ordinarie utbildningsutbud flera fristående kurser och kurspaket som passar dig som jobbar och vill kunna läsa en utbildning vid sidan av ditt arbete. Kurserna kan exempelvis ges på halvfart eller på distans. Kurser och program inom det ordinarie utbildningsutbudet är kostnadsfria och ger akademiska poäng. För att komma in måste du ha minst grundläggande behörighet. För en del utbildningar gäller särskild behörighet men du kan också ansöka om prövning om reell kompetens.

I våra utbildningsprojekt utvecklar vi kurser i samverkan med industriföretag och nätverk. Kursernas upplägg är anpassat till, och är i första hand riktade till, yrkesverksamma. Syftet med kurserna är att stärka svenska industriföretags konkurrenskraft, genom att bidra till ökad expertkompetens inom produktionsteknik. Kurserna är kostnadsfria och tas fram inom utbildningsprojekt finansierade av KK-stiftelsen och Vinnova.

Senast uppdaterad av Ebba Thorolvsen
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen